Vond tå, kakebaking, kos og selskap:)

Vond tå, kakebaking, kos og selskap:)
05 sep 2012

Dagen i går begynte med at når vi skulle reise til barnehagen, så fikk jeg ikke på Celine sko, pga den vonde tåen hennes. Hun har turnet i barnehagen og klart å fostue lilletåen.
Det endte opp med at jeg var hjemme sammen med henne, vi fikk kost, baket kake til Jonathan og gått en tur.

Her ligger hun under teppet og ser på barnetv…20120905-214923.jpg

Kjekt å bake kake til lillebror…

20120905-214932.jpg

Ut på tur,aldri sur 🙂

20120905-214938.jpg

Fantastisk flott vær i går når vi var ute å gikk tur 🙂

20120905-215012.jpg

Se det fantastiske nærområdet vi har her på Bryne 🙂

20120905-215020.jpg

Stolt av en flott kake, som vi baket sammen 🙂

20120905-215029.jpg

Bilkake måtte jo gutten få seg 🙂 var veldig fornøyd med den 🙂

20120905-215037.jpg

Bursdagsgutten 🙂

20120905-215053.jpg

BIIIIIIL…… Kjempefornøyd med Lynet mc queen bilen som han fikk i gave 🙂 Celine hjelper og pakke opp 🙂

 

Alt i alt to flotte dager,men kjenner jeg er sliten. Kroppen er sliten, og jeg er sliten i hodet, men noen dager er bare sånn. Det går seg til, og jeg glemmer det av når jeg er på jobb sammen med en flott gjeng av damer, og ikke minst, de fantastiske ungene.

Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg har verdens mest fantastiske jobb, det å få jobbe med unger hver dag, og være med å lære de hvordan de skal være her i denne verden, det er fantastisk. Herlig følelse når ungene blir glad når du kommer på jobb, og nesten gråter når du går ut døren, det viser bare at du har gjort en godt inntrykk på disse barna, og at det du gjør betyr noe for disse barna.

Kan ikke legge skjul på at det av og til er vaskelig å jobbe i barnehage, men det du får igjen for det, er glede, mestring, og en flott og god følelse.

Gleder meg masse til jobb i morgen, og til å treffe ungene på avdelingen min, i morgen skal bli en fantastisk dag, vi skal danse, vi skal le, vi skal ha det gøy og kose oss 🙂

Håper dere får en flott dag i morgen, og tenk at det er DIN dag i morgen, bare DIN 🙂
Legg vekk sure og dumme tanker, tenk på alt vi er så heldige å har, å grip dagen 🙂

Avslutter med en klem til alle som leser bloggen min, synes det er fantastisk å bare skrive av å til 🙂 Noen dager blir det mange innlegg, andre dager ingen. Men slik er det nå bare, prøver så godt jeg kan i en travel hverdag 🙂

Ha en super kveld videre, og ønsker dere en flott uke :):) tenk positivt 🙂

Klemmer fra meg 🙂


Legg inn en kommentar