Velkommen september, vi skal ha det mye gøy i sammen:)

Velkommen september, vi skal ha det mye gøy i sammen:)
01 sep 2013

20130901-103550.jpg

God morgen, og god første september. Nå er høsten i gang, teppe i sofaen, tente lys, snart fyre i ovnen:) Oransje blader faller fra trærne, jeg gleder meg.

Som dere som følger bloggen og instagram sikkert har fått med dere så er det en god del trening og sunt kosthold i mitt liv for tiden, dette er ikke noe diett eller noe jeg bare har planer om å drive med en liten stund.

Dette er mitt nye liv, trening er amazing, helt utrolig fantastisk, du går inn døren for å trene, har på treningsklær, vannflaske, håndkle og kanskje musikk på ørene. Forventningene er forskjellige fra person til person, men går jeg for å trene, så enten så trener jeg alt jeg kan ellers så driter jeg i det.

Når jeg er på trening så kobler jeg ut alt annet enn hvor jeg er akkurat der og da, har laget noen nye kjekke spillelister som jeg hører på under treningen. Musikken er halve motivasjonen for meg. 🙂

Jeg har en fantastisk personlig trener som hjelper meg med treningsopplegg, og river meg i ørene hvis jeg ikke spiser slik jeg skal. (neida til det siste ).
Ny jobb hr jeg begynt i, som er helt fantastisk, men er mye å sette seg inn i, nye rutiner, barn, foreldre og ikke minst kollegaer. Har det helt supert, men merker at ting tar litt tid når du skal vende deg til nye ting.

Da har jeg treningen som jeg får koblet ut viss jeg har hatt en dag som kanskje ikke var helt topp, det har vi da alle inni mellom.

I dag har jeg vekt og målt meg, har gått ned 1,3 kg og 4 cm på midje, dette er siden 15.august. Så det viser hvis du vil så får du det jammen meg til også.

Dette er siste uken hvor jeg skal trene til det treningsprogammet jeg har nå, neste uke får jeg et nytt og heftigere program. Det som jeg har hatt har vært et oppstartsprogram.

Skal gi alt denne uken, og gleder meg til ny uke, nye muligheter. 🙂

Noen lurer kanskje på hva jeg spiser og hvor mye jeg trener.
Jeg spiser så og si helt vanlig mat, med fokus på at det skal være sunt, det skal være en del grønt og frukt. Lite snop og chips, men unner meg en sjokolade hvis jeg føler for det.
Har ikke det helt store behovet for sjokolade egentligt for jeg spiser mat og frukt, da er jeg ikke så sulten på kveldene.

Treningen er 3 ganger i uken, styrke og geriljaintervall i slutten av økten. Bruker ca 2 timer hver gang jeg er på trening.

Den følelsen etter å ha trent styrke så hardt jeg klarer, for å så springe geriljaintervall etterpå for å få ut det aller siste jeg har igjen, når svetten renner, og jeg til å med er svett på øyelokkene, da har jeg gjort en knallgod jobb. Kan kjøre hjem med god samvittighet.

Grunnen til jeg bare skal ha et treningsprogram ca 1 mnd om gangen er fordi jeg skal aldri bli lei av å trene, jeg skal glede meg til hver gang, jeg skal ha motivasjonen til å gå 3 ganger i uken. Dette er noe som skal være kjekt, å gi meg mye både fysisk og psykisk.

20130901-103555.jpg20130901-103559.jpg

 

På bildene er det instagram oppdateringene mine, trening, familie, mat og ikke minst Robbie Williams konsert.
Helt fucking amazing på konsert, har aldri vært på en slik konsert før, men Robbie, i love you 🙂 heheh:) For en mann, nei vett ikke hva mer jeg skal si, men tror mange som var på konserten kanskje tenker det samme.

Den neste uken blir trening, og ikke minst jeg har en gutt som fyller 3 år, tenk at det er 3 år siden jeg gikk med stor mage, og fikk verdens nydeligste sønn, som heter Jonathan. Vi skal bake god kake som han skal få ha med seg i barnehagen, vi skal ha selskap:)

Jeg og min far skal på kaizers Orchestra konsert på torsdag, som blir helt fantastisk,som alle andre kaizers konserter er 🙂

images

 

Nydelige høstbilder 🙂

images-1

Velkommen kjære høst…. 🙂

Viss noen ønsker at jeg skriver oppskrifter på det som jeg lager til mat, så gi meg en lyd da vel:) Så kommer det oppskrifter etter hvert 🙂

Ha en nydelig søndag, dere er helt fantastiske alle i samen 🙂 Å husk du er jammen meg mer enn god nok akkurat slik som du er 🙂

 


Legg inn en kommentar