Ukens første treningsøkt fullført ✔

Ukens første treningsøkt fullført ✔
16 sep 2013

Tjoåhei 🙂

20130916-200839.jpg

 

Heisann dere, her ser dere den «vakre sannheten». Dette er etter første tabata intervall på tredemøllen. Jeg har fått nytt treningsprogram, hvor jeg tar 3 øvelser- 10 repetisjoner *3, så en tabata intervall, som da altså er første del av en gerilja intervall, det vil si 8 ganger- 20 sek på og 10 min pause.:) Litt sliten her ser dere 🙂

20130916-200844.jpg

Dette er etter andre tabata intervall. Etter min første intervall så går jeg tilbake til styrketrening og fullfører den. Så for å få presset ut det siste jeg har igjen, så springer jeg alt jeg kan på møllen.

En helt fantastisk følelse når jeg er ferdig. Dette nye progammet rocker 🙂 Beinhardt, akkurat slik som jeg vil ha det, men helt nydelig når jeg er ferdig.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og legge meg under teppe i sofaen, å se på dei som sliter på 71 grader nord. Nå har jeg gjort min plikt for i dag 🙂

Trener dere som leser? Hva trener dere, å på hvilket treningssenter? 🙂

 

 


Legg inn en kommentar