Treningsmotivasjon på en lørdag…..

Treningsmotivasjon på en lørdag…..
09 nov 2013

Heisann dere, da var helgen kommet, og dags for ukens siste trening.
Er ikke alltid at det er like lett å få til trening i helga, fordi om jeg poster bilder på instagram når jeg trener, og vet at det er mange som følger med på treningen min.

Inni hodet mitt så er det mange mange unnskyldninger for å ikke trene i dag, da det er jo LØRDAG, men det nytter ikke. Jeg har to tunge styrkeøkter i uka, og en sirkeltreningsøkt.
Jeg kan da ikke bare sluntre unna sirkeltreningen, men av og til hadde det vært herlig.
Viss jeg er syk,eller bare rett og slett ikke orker, så har jeg såklart lov å la vær og trene, men viss det bare er viljen som spiller meg et puss da står jeg i mot det, og tenker at visst f… skal jeg trene, og jeg skal trene med en knallmotivasjon, og øke kg på øvelsene.
Skal værtfall ikke være dårligere enn det jeg var på sist sirkeltrening.

Min motivasjon er at jeg har det helt fantastisk etterpå, helst enda bedre dagen etterpå når gangsperren kommer snikende, og det kjennes ut som om noen har sparket meg i rompa.
Da kjenner jeg at jeg har trent skikkelig, og fått max utav økten.
Jeg har som jeg har sagt før en personlig trener som jeg får oppfølging fra, og når hun sender meg treningsoppleggene så får jeg de på mail, og i den mailen står det hvordan jeg skal bruke treningsopplegget.
I sist mail stod det, ut av komfortsonen, jeg utfordrer deg til at hver økt skal du øke kg på minst en øvelse, dette er noe som gjør at jeg er kjempemotivert for å se hva jeg er god for i hver enkelt treningsøkt. Jeg har gått fra 60 kg i benpress til 100 🙂 dette fordi jeg har denne utfordringen, jeg har som mål å prøve for å se om jeg klarer meg kg enn sist økt, er ikke alltid at det går, men går det ikke så har jeg i hvertfall prøvd.

Jeg ser også endring på kroppen nå, sakte men sikkert, og dette gir meg en motivasjon til å bli strammere og sterkere bare til januar, da vi skal en tur til syden 🙂

Viss du sitter i sofaen og tenker om du skal ta deg en treningsøkt, så kom deg opp av sofaen, og ta en økt på treningssenteret, du angrer ikke etterpå 🙂
Ønsker dere en god lørdag 🙂

7995797579_b872f340a8_z

Snakkes da dere 🙂


Legg inn en kommentar