Trening for kropp og sjel:)

25 nov 2014

Heisann da dere, dette var lenge siden….
Jeg tenkte å skrive litt om hva trening betyr for meg, kroppen og for hodet.
Trening for meg er tro det eller ei «avslappende», da jeg får sortert ut tankene i hodet. Når jeg kommer hjem så er jeg fit for fight. Trening gjør kroppen sterk og sunn, trening har gjort at jeg har fått en helt annen kropp enn hva jeg hadde for 1 år siden.
For 1 år siden så begynte jeg å trene med PT, og fikk nye programmer 1 gang i mnd.
Nå har jeg lært mye på 1 år, kjenner kroppen min nokså godt, merker hvor jeg kan presse meg, og hvor jeg har noe å lære enda.

Trening gjør at jeg blir gladere, føler meg vel, føler at jeg har noe å gi, å jeg begynner å bli sterkere og sterkere. Noe som er knallkjekt, da det er en beinhard jobb.
Motivasjon er en viktig faktor under treningen, da du ikke er motivert får du kanskje ikke det du hadde tenkt utav treningen. Da kommer ordene metal trening inn, kroppen kan ville og klare trene, men hvis ikke hodet henger med så er det jammen ikke lett.
Konsentrasjon, motivasjon og fokus er nøkkelord.
Uansett så skal vi alltid ha tro på oss selv, vi kan få til det utroligste hvis VI BARE VIL NOK.
Vilken vårs spiller også inn, hvis vi har vilje, motivasjon og kjenner kicket, så er du der.

Trening kan være så mangt, som å trene yoga foran tven hjemme, gå en tur, jogge, trene styrke, løpe og mye mye mer.
Det viktigste er å finne den treningsformen som DU liker, ikke tenke på hva andre trener og ikke minst mener. Det er du som til syvende og sist skal utføre denne treningen.

eatbetter

For noen er det nok å stå opp av sengen, da er det kanskje ikke det beste å begynne med tung styrke, men ta det i ditt eget tempo.
Hvis du er usikker på hva som er din treningsform, du er usikker på hva du er god til, så kan det være lurt å ta kontakt med en PT, som kan hjelpe deg. Da får du hjelp til å finne det DU er god til. Og det kan hende det er noe som du absolutt ikke hadde tenkt på.

image

Ut av komfortsonen er et fint begrep, da vi alltid klarer litt mer enn det vi tror selv, det er en fantastisk følelse å kjenne på når du utfordrer deg selv, og faktisk klarer noe du ikke hadde trodd selv.

Dette ble sikkert litt rotete skrevet, men dette måtte jeg bare få skrevet ned til dere 🙂
Hvis dere lurer på noe så skriv en kommentar da vell :):)


Legg inn en kommentar