Torsdag, snart helg:)

15 mar 2007

Nå sitte eg her i min nye tennisskjorte, som eg kjøpte for 20 kr på obsen i går, babyrosa farge, kjempegoe å ha på seg…

Eg e litt forkjølte,å hadde en forferdelige håveverk tidligere, men den har heldigvis gått vekk. Nå kom posten, et stk Solablad låg det i postkassen kor de står Eirik Saltrø og Mette Ree på.

Eg har spist fira sjeve med leverpostei te frokost i dag, å går med briller åg i dag:)
I går va eg på hudpleie på topp til tå, det va herligt, å bare kunna ligga der å slappa av i en å en halve time, de kosta litt, men det va verdt det…..

I går når meg å mamma va i Bryne en tur itte eg hadde vært hos hudpleieren, så fant eg ud at i dag sga eg ver snille med Eirik, litt ekstra snille, så eg kjøbe 20 røde roser te ann, å eg gjekk å tenkte på dette her heile dagen, mens eg va på jobb, å når eg endeligt sgo gå å kjøba disse rosene, så va de bare rosa buketter igjen, eg tenkte de va sje heilt de sama som røde, men Eirik blir sikkert glae for di for de om, å de blei ann åg:)

Nå sga eg slappa av litt,åsså venta te klokkå blir hall 2 så sga eg se Home and Away på tv, håbe at greys anatomy komme te nedlastning i dag, e øve en måne siden eg har sett det nå…..

Viss dar e någen så lure så har heila M44 åpent te 24 i mårå, å eg sga såklart jobba fra 16-24, så sga eg sova på Bryne ittepå, siden eg sga på jobb på lørdagen åg….

Nei, nå må eg finna på någe å gjør…… kosa dokke….


Legg inn en kommentar