Tirsdag er dagen i dag.

Tirsdag er dagen i dag.
20 nov 2012

Heihei alle sammen, da har jeg fått meg en nok så grei natts søvn, har vridd meg litt pga leggene,men har gått greitt.
Kjenner veldig godt at fysioterapauten har gjort noe med leggene, er ganske vondt enda,men det skal jo bli bedre etterhvert.

Når jeg går så ser jeg ganske dum ut, går veldig seint,og det er vondt å gå. Men det går fint, skal på jobb i dag, så er det hjem å spise middag, og etterpå så har jeg absolutt ingenting på tapetet. Det er ganske fin følelse.

Nå skal vi straks gå ut i gangen å ta på yttertøy for å kjøre bort i barnehagen til ungene, det som vi lurer på når vi kommer til barnehagen er om de har begynt å grave rett ved innkjøringen til barnehagen. Spennedes med stoooore lastebiler og gravemaskiner rett utenfor barnehagen.

Jeg håper at dere får en fin tirsdag, så kommer det nok et innlegg senere i dag.
Jeg skal holde dere oppdaterte om hvordan det går med leggene også etterhvert, jeg må tøye ut 3-4 ganger til dagen for å prøve å hjelpe leggene.

Snakkes da dere 🙂


Legg inn en kommentar