Til dere som jobber i barnehage, og til alle andre også :)

15 aug 2012

I dag har vært en flott dag, vi har hatt ny tilvenninng i barnehagen,og har kost oss masse.
Nye barn, og nye foreldre til å bli kjent med. Det er en veldig kjekk jobb, å bli kjent med nye barn og nye foreldre, for ingen er like,men alle er like flotte 🙂

Etter jobb så spiste jeg og ungene middag hos mine foreldre,siden mannen min er en tur i Oslo. Nå sitter jeg her og slapper av, ganske herlig,men føles litt tomt da Eirik ikke er hjemme. Men blir godt når han kommer hjem igjen i morgen.

I barnehagen hvor jeg jobber så skal vi ha et samarbeid med Kari Pape, en fanastisk flott dame, som har skrevet mange bøker,og holder foredrag. Hun har drevet sin egen barnehage før, og nå reiser hun rundt og hjelper barnehager til å bli bedre på ting,og til å se ting fra en annen vinkel.
Tenkte dette brevet som jeg fant på internett hadde vært kjekt å lest for dere.

Jeg ble ganske sjokkert, at det går ann å bli behandlet på en slik måte, det går jammen meg ikke ann. Så vil jeg bare si, tenk over hvordan du oppfører deg, enten du jobber i barnehage, på kontor, i butikk,eller uansett hvor du jobber. Det har med respekt,og med at folk skal føle seg ønsket. Uansett hvor du er.

Håper dere tar dere tid til å lese igjennom dette brevet, og gjerne legg igjen en kommentar om hva dere mener om dette.

Velkommen til barnehagen heter brevet. (bare trykk på velkommen til barnehagen).

Klem Mette

 

 


Legg inn en kommentar