Tettinntil en konge plass:)

06 apr 2009

tettinntil.no e ei internettsia med et eget forum der du kan diskutere alt og ingenting, men de som gjorde at eg registrerte meg der var at det var et eget forum for tøybleier.

Eg leste sia opp og sia ner om tøybleiene og tilbehøret, å blei ganske mye sikrere på dette enn ka eg va før.
Eg surfa videre på tettinntil,og fant ud at de va eget bæreforum åg, der folk lage sine egne bæretøy eller diskutere de forskjellige bæremådane å sånn.

Når eg begynte å abonnera på magasinet Foreldre og Barn så kunne eg velga ka eg ville ha som premie, enten en cd eller en tupperware madboks,eller ei ringslynga, eg velgte såklart ringslyngå å har allerede brugt na, Celine sovna i na når eg brukte na fysste gongen, å de virkte som hu likte veldig godt å henga så tett innte meg:)

Når eg undersøkte mer på dette forumet om bæring så va der jo egne tråder for de som lage slynger å sånt sjøl, å blei beden av den basillen, så har bestilt ringer te slynga,å sga kjøba meg stoff te å sy av så fort eg får lønn:)

Meg å Maria sga ha sykveld kor me sga prøva oss på ringslynga fysst,å viss me får de te så blir de kanskje mei tai itte kvert.

Ka syns dåkk om bæring??:) å ka sga du i påsken??:)
Tjoåhei


Legg inn en kommentar