Slapp av….pust….

04 aug 2015

Jeg fikk en bok av mammaen min for en stund tilbake, den ble lagt til sides. Jeg var på treningferie i mai, da testet jeg ut yoga, som var en magisk opplevelse. Denne boken har jeg nå dratt fram igjen, og den ble lest ut på 1 dag. Yogagirl av Rachel Brathen heter boka, den er også magisk.
Når jeg stod opp i morges så laget jeg meg en kopp varmt vann med sitron, en oppskrift som stod i boka, hvor det skulle hjelpe på å rense kroppen, og at du får en fin hud av det.

IMG_7411.PNG

Denne boken har endret tankegangen min, fra å være småstresset og irretere meg over hver minste lille ting, så har jeg begynt å slappe mer av, prøver å ikke irretere meg og henge meg opp i detaljer hele tiden, hva får jeg egentligt utav det? Ingen verdens ting.

IMG_7763.JPG

Yoga skal være med på å gjøre deg mer avslappet, du skal være i nuet, ikke tenke fortid, ikke tenke framtid, men tenke på hvor du er nå, hvor bra vi har det akkurat nå.

Vi skal være fornøyde med oss selv, det er der det hele starter. Er du fornøyd med deg selv?
Hvis svaret er nei så må du tenke inni deg på hva er det som gjør at jeg ikke er fornøyd, er det fordi jeg har litt stor mage, eller er det fordi jeg ikke trives på jobben?

Ta tak i det som gjør at du ikke er fornøyd, vi har alle ansvar for vår egen lykke, og hvis vi ikke har det greitt, så er det vårt ansvar å gjøre slik at vi har det greit.

Stopp av og til opp, kjenn på hvor rolig det er, eller hvordan bladene blåser i vinden, ta deg tid til å ta intrykkene innover deg 🙂

Det var dagens ord fra meg, men husk vi er mer enn gode nok akkurat slik som vi er, men vi må vite det selv.


Legg inn en kommentar