Rema 1000 Håland skal være best?? Eller

Rema 1000 Håland skal være best?? Eller
24 jan 2013

 

Heihei…da har vi vært å handlet litt. Å vi går så og si alltid på Rema og handler.
Der er det glade og fornøyde ansatte, ryddig og fin butikk. Og ikke minst masse flotte varer

20130124-184808.jpg

En fornøyd Celine med liten handlekorg.

20130124-184813.jpg

Innholdet i handlekorgen 🙂 ikke så mye i dag.

Da jeg gikk rundt og fant det jeg skulle handle, så kikket jeg meg litt rundt. Ren og ryddig butikk, masse varer og litt folk som gikk å handlet.

Da jeg kom til kassen for å betale stod det en dame foran meg i køen som tydeligvis hadde spurt om hvor twistposene lå. Han som satt i kassen hadde sikkert prøvd å forklare, men hun kom tilbake og fant ennå ikke twisten. Hun spurte igjen om han kunne hjelpe henne å finne twisten, han svarte om hun ikke hadde kikket. Hun spurte vet du ikke hvor twisten er, og kan du ikke hjelpe meg? Han svarte surt, nei, jeg vet ikke hvor twisten er henn.Hun spurte oppgitt om det ikke var noen andre som kunne hjelpe henne og finne twisten.

Og han plinget på en av de andre som jobbet der, hun fant twisten med engang.
Jeg kjente at jeg ble irretert, og at jeg hadde rimelig lyst å gi beskjed til han i kassen om at det er ikke slik vi behandler kundene. Vi sier ikke jeg vet ikke, og vi svarer i hvertfall ikke surt. Hun damen som hadde denne opplevelsen kan tenke etterpå at jeg går ihvertfall ikke å handler på Rema 1000 Håland,for der er de sure og gidder i hvertfall ikke å hjelpe meg.

Det er ikke dette inntrykket jeg har av de som jobber på Rema 1000 Håland, de er hyggelige, og hjelpsomme, de hjelper til og med å ta oppi posene.
Dette er ikke et innlegg for å henge ut noen eller noe,men er ment som hjelp.
Skal Rema 1000 Håland være den beste butikken, og ha fornøyde kunder så må de ansatte være blide å fornøyde, å ikke minst hjelpe kundene sine.
Hadde de ikke vært kunder så hadde de jammen meg ikke vært en Rema 1000 heller.
Håper at han som satt i kassen kanskje kan tenke seg om en gang til viss det skjer en slik opplevelse. Å tenke på hva kundenes opplevelse rundt dette er.

Jeg er kjempefornøyd, å liker veldig godt butikken, så håper for all del at dere forsetter med den gode holdningen som de fleste har, så kommer kundene strømmenes til dere 🙂


Legg inn en kommentar