Positive tanker gjør livet mer positivt:D

24 jan 2008

Hei og hå!!!!!!

I dag har vi på Anton Sport Madla vært på kurs hjemme hos Rune på Sandnes, Anton Academy som de heter på fint:D
Der lærte vi at viss du smiler og er glad, og tenker positivt, så gjør du de rundt deg glad, så gjør de kundene glade, osv….. Og at viss du står opp å tenker en positiv tanke hver morning, så blir det 365 positive tanker, det er ganske mange bra tanker:D

Det er ikke allti lett å tenke så positivt, vi har bydd på to hus å ikke fått de, jeg har lite penger igjen siden jeg ikke har fått lønn siden jul, været er stygt, og gjør deg ihvertfall ikke i godt humør…..

Men viss du tenker positivt hver gang du begynner å bli sur, eller begynner å tenke på noe negativt, så går det som regel bra, tenk på noe som gjør deg glad:D

              12161713img2161709
Her er et smilefjes, dette har eg lyst å printa ud å ha ved siden av sengå:D sånn at eg våkne te eg smil kver dag, då blir de sikkert litt lettere:D

I dag har eg hatt fotbad å tatt leiremaske, fant ut at eg ville gjør någe som eg isje gjør så ofte
Eg har tenkt på om ting alltid komme te å ver de sama, f.eks e de alltid liga stress, å rekningane e alltid liga dyre, å alt e nesten likt kver dag, du står opp, går på badet, spise frokost, reise på jobb, jobbe, reise hjem, spise middag, ser på tv å slappe av litt åsså legge du deg……

Komme de alltid te å ver akkurat likt liksom??? Ka e liksom vitsen då, ka stresse me så får???

De finne eg sikkert aldri udav, menne som eg lærte på kurset i dag, så e de alltid bra å tenka positivt, så eg sga gjør et forsøg i mårå å se kossen dagen går når eg prøve å ver positive:D

Nå sga eg legga meg å få skjønnhetssøvnen:)   Nattinatt


Legg inn en kommentar