Plastikkposer eller Handlenett??

26 mar 2009

Ka bruke du? Plastikkposer eller handlenett??

Eg bruge litt av begge deler, hadde et nett som eg bruke en del ei stonn, men så va de tebage te de vanlige plastikkposane igjen itte kvert.

I dag når eg va å handla en gave på Notabee på Kvadrat så fekk eg spørsmål om eg ville ha pose eller isje….Eg svarte at eg ville ha pose, å fekk en miljøvennlige pose, altså en papirpose som e lagte miljøvennligt.

Der e mange plastikkposer som har blitt bio poser itte kvert, de e jo veldig greitt for då e de isje så nøye om du tar nett eller isje, siden bioposer blir te måll ittekvert uansett.

De e jo mange forskjellige handlenett,mange som e ganske så kule åg. Når eg handla tøybleier på bleieboden.no så fekk eg med et handlenett, eg har isje brugt de ennå,men de lige i stellebegen som eg alltid har med meg.

Eg komme isje på de liksom, så må kanskje legga de sånn at eg ser de når eg sga ta opp pengetaskå mi å betala for varene.

Her e bilder av någen forskjellige poser å nett:

objphpi  viewimg532xauto598  viewimg532xauto467
Bilde 1:Dette e en vanlige plastikkpose.  Bilde 2: Dette e en pose som e lagt av gjenvunnen plast  Bilde 3: Dette e et handlenett som kan brugas om og om igjen. Isje e de så dyrt heller med et sånnet nett.

De blir selgt i dagligvarebutikker, som f.eks kiwi, obs osv.


Nettbutikker som selge handlenett:

* http://webshop.hippo.no
* www.lotusbarn.no
* www.baggubag.no
* www.enklereliv.no
++++++
E bare te å søga på nettet eller kjøba et i dagligvarebutikken viss du e intresserte…..:)

Viss du vil veda mer om disse forskjellige posane gå inn på:

www.gronnhverdag.no

Ka meine du e best? plastikk,bio eller handlenett??
Koffor meine du dette?:)

Tjoåhei:)


Legg inn en kommentar