Oppdatering av Beinhinnebetennelsen…..

26 nov 2012

Joda, jeg går enda til behandling av beinhinnebetennelsen, var til behandling på fredag.
Fysioterapauten masserte leggene, og stakk de fantastisk herlige nålene på baksiden av leggene. Noen går ut å drikker en fredagsettermiddag, min kickstart til helg var å ligge på en behandlingsbenk og ikke ha de så greitt. Vi er da forskjellige. Siden dette er så herlig, så skal jeg allerede igjen på FREDAG. Så dette blir fredagskosen for meg 🙂 Etter behandlingen denne gangen så var det ikke noe behagelig å kjøre, men det gikk da greitt.

Jeg satt med ispose på føttene på fredagskvelden, og våknet på lørdagsmorning og følte at det kjentes ganske greitt ut, og det var det også helt fram til jeg hadde stått opp. Når jeg gikk på føttene så var det ikke noe godt. Har fått beskjed om at jeg ikke skal gå for lange turer, og at føttene skal få hvile mest mulig.

I dag hvor det er mandag så er det mye bedre, kjenner at leggene er der, men ikke så veldig gale. Det vil bli bedre å bedre for hver behandling, men det er bare bra med en reaksjon etter en behandling, det vil si at kroppen jobber på.

Da tar jeg meg en matbit før jeg kjører avgårde på jobb. Har fått beskjed om at jeg helst skal bruke joggesko på jobb, istedenfor MBT skoene, det er pga at jeg ikke får kompensert skikkelig ved å bruke de skoene. Så jeg skal reise og få tilpasset joggesko.

Ha en flott uke alle sammen, og sliter dere med beinhinnebetennelse og ikke vet helt hva dere skal gjøre så ring Klinikk For Alle, de har gode terapauter og lange gode åpningstider.

 


Legg inn en kommentar