Opp å hopp, og tjo å hei :):)

11 aug 2012

Hei hei,og god morgen. I dag kan bli en fantastisk dag, NORGE kan ta gull i håndball.
Vi skal ta en tur på Soma Gård, det er en stor bondegård som det er masse dyr inne og ute, de har griller, slik at vi bare kan ta med grillmat, de har en kjempesvær lekeplass for ungene. Så i dag reiser vi der sammen med et vennepar. Her kan dere lese mer om Soma Gård.

Ellers så skal jeg prøve å få gått meg en tur før vi reiser til Soma Gård, det er et mål i seg selv å få gått en tur til dagen, trenger ikke alltid å være så veldig lang, men en gang i uka hvertfall blir det tur på 8 km. Det er herlig å få brukt kroppen og få frisk å god luft.

Viss dere vil følge meg på Instagram så er brukernavnet mitt: mettersaltro.

Og jeg har fått meg egen side på facebook, hvor jeg legger ut oppdateringer og linker til nye innlegg. Kjekt viss dere går inn å trykker liker.Her kommer du til siden min.

Hva skal dere ut på i dag da? 🙂 Bruk dagen godt, og tenk at det er din dag i dag 🙂

Snakkes senere….


Legg inn en kommentar