Lenge siden, gamle dører lukker seg,og nye dører åpner seg :)

Lenge siden, gamle dører lukker seg,og nye dører åpner seg :)
25 apr 2013

Heisann dere, jeg har hatt en bloggpause pga diverse ting. Men er tilbake igjen nå.
Det vil skje en liten forandring etterhvert, nye dører åpner seg for meg, og gamle dører lukker seg. Jeg fokuserer på framtiden, å tenker på hvor heldig jeg er som har en fantastisk familie,gode venner og noen helt nydelige barn.

Kan ikke si så mye enda om den nye døren,men etterhvert så skal dere få vite det 🙂
Den siste tiden har blitt brukt med familien, vi har vært i Abra Havn, den nye sjørøverbyen i dyreparken, jeg har gått mye turer, syklet, trent, å prøvd å fokusere på å være sunn, å komme i form.

Beinhinnebetennelsen er så og si borte. Jeg har til og med fått til å jogge litt 🙂 Går en positiv å flott tid i møte 🙂

Skal bli flinkere å oppdatere bloggen fremover 🙂 Ønsker alle en nydelig uke, og tenk over det vi har, og ikke tenk på det vi ikke har. Vi er heldige som har familie,venner, mat og klær, det er ikke alle som er like heldige som oss. 🙂

Bilde tatt 23.04.13 kl. 18.05

 

Snakkes da dere 🙂


Legg inn en kommentar