LEGEVAKT OG HJERNERYSTELSE

LEGEVAKT OG HJERNERYSTELSE
13 mar 2017

Jobb, uniform, samband, kollegaer, masse kjekke folk.
Det smeller i det jeg skal hjelpe en kollega. Jeg havner på gulvet…… Ser nesten svart……

Skal skrive rapport, husker 2 linjer…… svimmel, føler meg rar…… Blir kjørt til legevakten, hvor jeg får påvist hjernerystelse, og hoven i høyre side av ansiktet.

Min bror blir ringt til, han kommer å henter meg på legevakten, og jeg sover på sofaen hans…….
Saken blir anmeldt…… Det går ca 1 år, så kommer brevet fra politiet i posten…… HENLAGT………

URETTFERDIG…… en følelse som jeg forsatt kjenner på…… jeg skulle bare hjelpe en kollega, og ble slått ned…. er liksom ikke verdt å ta tak i en sak som bare handler om en ordensvakt…… jeg kommer alltid til å bære det med meg…..

Er det slik det skal være? Vi jobber på natten, jobber for å passe på……. Er det da riktig at når en kollega snakker til en gjest som ikke kan oppføre seg, at jeg som kommer for å backe kollegaen min skal bli slått ned……???

Jeg er nok ikke den første og langt fra den siste vakten som blir slått ned på jobb…… Vi skal behandle alle med respekt, men da forventer jeg jammen respekt tilbake igjen.

Neste gang du er ute å koser deg, tenk på hvordan du oppfører deg, ville du blitt behandlet slik selv……slik som du behandler andre…..????
Du ville ikke ha blitt behandlet slik nei? Tenkte meg det….så tenk deg om…. Fordi om vi er vakter som må nekte mennesker i døren, og be mennesker om å gå  hjem, så er vi vanlige mennesker….. Vi fortjener å bli behandlet med respekt….

 

IMG_0272

                                      Håper dere tenker dere om neste gang dere skal ut…..Vi er bare vanlige folk, som fortjener respekt…


Legg inn en kommentar