Innesnødd, Santa Lucia tog hjemme:)

Innesnødd, Santa Lucia tog hjemme:)
15 des 2012

 

Heihei…. slik såg bilen min ut på onsdag kl 14.10. Brukte en god stund på å få måket av den. De fleste på jobb sopte og måket av bilene sine, så var det bare å prøve å komme seg ut av parkeringsplassen. Der var det fylt av snø,og ikke måket…..

20121215-133247.jpg

Kom meg til slutt ut av parkeringsplassen, og neste stopp var rundkjøringen, alle ut av bilene for å hjelpe en dame som hadde en bil som var bakhjulsdrevet. Hun kom seg ingen vei, så vi måtte dytte henne i rundkjøringen.

Jeg hadde tenkt å hente ungene tidlig denne dagen slik at vi kunne gå ut og kose oss i snøen,men fant fort ut at slik ville det ikke bli.
Begynte ferden mot ungene sin barnehage, og det var ingen plass hvor jeg kunne parkere.
Kjørte fram og tilbake, og til slutt fant jeg en parkeringsplass, og begynte på den lille gåturen bort til barnehagen, tenkte inni meg at det var lurt at jeg hadde tatt på meg arbeidsklærne mine, slik at jeg ihvertfall ikke ble våt.

20121215-133310.jpg

Jeg er glad og fornøyd for all snøen, enn så lenge:P

20121215-133319.jpg

dDa jeg endelig kom fram til barnehagen til ungene, så var de ute å lekte. Heldigvis, så slapp jeg å ta på de dress å yttertøy. Tok en i hver hånd, og gikk mot bilen igjen. Kom omsider fram, og måtte måke av bilen masse snø igjen. Tok på selene på ungene, og prøvte å kjøre hjemover. En lang kjøretur, men kom til slutt hjem, men ikke lenger, bilen stoppet mitt i vegen ser dere, da kom jeg ikke lenger, for det var måket i veien, og en høy kant ved gårdsrommet mitt. Og i tillegg masse masse snø. Begynte å måke, og etter en stund så kom en snill nabo og hjalp meg med å skutte bilen min inn.

En lang dag, som endte med at vi gikk inn og så på tv, og spiste middag. Etterhvert så kom det bare mer og mer snø.20121215-133335.jpg

20121215-133344.jpg

20121215-133403.jpg

En flott Santa Lucia jente, som hadde eget Santa Lucia tog hjemme. Vi kom oss ikke på jobb eller i barnehagen på torsdag, så da ble de luciafeiring hjemme 🙂

 


Legg inn en kommentar