Ingenting kan ødelegge denne dagen:)

Ingenting kan ødelegge denne dagen:)
26 feb 2013

20130226-082758.jpg

Våknet til DENNE utsikten ut fra soveromsvinduet 🙂 Helt fantastisk.

20130226-082805.jpg

NYYYDELIGT…….

20130226-082809.jpg

Flotte farger 🙂 Blir glad av å se på bildene.

20130226-082813.jpg

Fornøyd og glad 🙂

Nå skal jeg spise frokost, reise innom kiwi å handle pepsi max, og litt å tygge på i løpet av dagen. Da er det lettere å holde ut på kurs. Men seriøst etter jeg våknet til det nydelige synet så er det ingenting som kan ødelegge denne dagen. Jeg bestemmer hvordan denne dagen blir, det er MIN dag i dag.

To dager til med kurs inklusiv i dag, så er det jobb igjen på torsdag, å gu så jeg gleder meg 🙂 Er ikke laget for å bare sitte i ro på en stol, det blir for kjedeligg.
Jeg er laget for å sjaue, krype på gulvet med ungene, ha samlingstunder, synge, og ha det kjekt 🙂 Den jobben i barnehagen er fantastisk, de beste ungene i hele verden. Kan ikke annet enn å smile når jeg tenker på de.Savner de allerede, så torsdag blir nok en kjempebra dag 🙂 Håper at alle dere får en fin dag i dag. Jeg skal i hvertfall gjøre det beste for at min dag blir bra. Det må dere andre også gjøre 🙂

Snakkes da dere 🙂


Legg inn en kommentar