Hvorfor skal vi alltid være best???

23 feb 2013

Jeg lurer litt på hvorfor vi alltid skal være best, vi stresser å styrer for å bli best i alt.
Klart det er kjekt å være god i ting,men at vi alltid skal være best? Hvorfor? Jeg har to barn og en mann, jobber 100% i barnehage. Skal rekke å hente ungene i barnehagen etter jobb, lage middag, leke med ungene, leggetid, så trene, å rekke å jobbe litt på kveldstid av og til.

Vi stresser, å stresser, for å rekke alt, for å være den perfekte familie. For å klare å fullføre alt, vi har aldri god tid. Jeg ser bare når eg går å handler, så prøver jeg å ta meg god tid, kikke i hyllene, og ikke springe igjennom butikken, det er herlig å kunne slippe å tenke på tiden. For tiden springer i fra oss uansett. Vi har aldri god tid, jeg ser når jeg er å handler på M44, skal bare innom å handle en liten ting, men hvis du ser rundt deg så springer det mennesker som stresser rundt deg overalt.

Vi trenger ikke alltid være først, eller være best, vi er gode slik som vi er, og vi må roe oss ned. Vi må slappe mer av, å tenke på at vi klarer det vi klarer.

Vi er best på å være best på det som vi gjør hver dag. Tenk at vi står opp til vekkeklokken, smører matpakker, dusjer, kler på oss, reiser med ungene i barnehagen, jobber, henter i barnehagen, lager middag, så leker vi. Vi er best på å være best på det som vi har laget en rutine på.

Nå er jeg alene med ungene i fra i dag til i morgen ettermiddag, å tenker hvordan skal dette gå, ungene tester alltid grenser å det blir kjefting å masing. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å tenke på at vi klarer kun det vi klarer, å det gjelder til vanlig og.

Vi skal spise grøt, kle på oss, å reise i barnehagen min å leke ute, rusje,disse, leke, le, smile å være glade. Vi har ingenting vi skal rekke i dag, trenger ikke se på klokken engang 🙂 Vi må leve litt mer slik. 🙂 Ønsker dere en god helg, å senk skuldrene å tenk at du er vel så god slik som du er 🙂

Bilde tatt 15.01.2013 kl. 07.00

 


Legg inn en kommentar