Hva er tingen med å ikke høre etter??

08 aug 2012

Jeg har en jente på snart 4 år, som støtt og stadig gjør ting hun ikke får lov til.Når jeg gir beskjed om at hun skal rydde opp, eller sier at slik skal man ikke gjøre, så er ørene «tette».

Hva er tingen med det? Kjenner at det koker inni hodet mitt, når det er sånn hele dagene etter jobb. Prøver å være rolig å forklare,men forsatt ingen som hører etter.

Hodet koker, hele meg koker, er det verste jeg vet når jeg snakker til noen,og de ikke hører etter på hva jeg sier. Men greitt,hun blir 4 år, og er i trassalderen, og er det noe som ikke passer henne så klikker det for henne. Har fått klar beskjed av mine foreldre at jeg var akkurat lik henne selv, da jeg var liten. Men hva hjelper det meg nå?? Ingenting, sta til tusen begge to, så er ikke alltid like lett. Hun kan være søt som en prinsesse, men snu på et øyeblikk. Hvordan er deres unger viss dere har noen som er 3-4 år?? Å hva gjør dere for å få de til å høre etter på dere? 🙂 Veldig fint viss dere kommenterer……

Kommer straks et innlegg om en liten forandring i huset som jeg skal vise dere!!! 🙂

 

Klem Mette


Comments

  1. Jørgen Hellestø Says: august 8, 2012 at 10:53 pm

    Mitt tips, hiv barnet på rommet elle vekk fra situasjonen å la det bli der te det oppføre seg, samma kor lenge det tar. Vis kem så bestemme, live e brutalt:)

    • Me prøve forsåvidt på de,men e ikke alltid så lett. Men må nok prøva å ver litt strenge. Å forklara koffor de e sånn 🙂

Legg inn en kommentar