God natt, snart nye uke og nye muligheter:)

God natt, snart nye uke og nye muligheter:)
18 nov 2012

Da var det leggetid for meg! Har registrert alt maten eg har spist i dag på greteroede, og faktisk så kom jeg akkurat under det kaloriinntaket som jeg skal være.
I morgen så skal jeg spise mer eller mindre vanlig, men tar med lunsj på jobb! Skal på styremøte rett etter jobb, så hjem å sette fra meg bilen, så kommer far å henter meg, for han skal bli med meg på trykkbølgebehandling!
Dette gruer jeg meg veldig til, håper at det går bra, og at det kan hjelpe for meg:) ha en god natt alle sammen, og i morgen er det mandag, kommer til å bli en kjempefin dag, du bestemmer selv hvordan du vil dagen skal bli, og uken skal bli:)

20121118-225205.jpg


Comments

  1. Lykke til i morgen 🙂

Legg inn en kommentar