God morgen søndag:)

God morgen søndag:)
10 aug 2014

IMG_2287.JPG

 

Heihei, og god søndag alle sammen 🙂 har tatt litt bilder fra min morgenøkt i dag, hvor jeg hadde kun 4 øvelser.
Øvelsene var: Dyp knebøy med 7 kg medisinball 10*4
Benløft 10*10* 4
Situps med 7kg medisinball. 10*4
Mageøvelse med 7 kg medisinball 10*10*4.

Disse øvelsene gikk i 10 repitisjoner, og 4 runder totalt.
Til oppvarming så var det litt lett knebøy, og litt lett aerobic til musikken, for å få opp pulsen.
Jeg var så heldig å vant en treningskonkurranse igjennom Abilica hvor jeg vant medisinballen som vises på bilde, jeg vant sandsekk pro og et hoppetau.
Siste del i økten ble brukt til å hoppe litt tau.

IMG_2280.JPG

 

 

IMG_2276.JPG

IMG_2261-0.JPG

 

Her ser dere litt bilder fra morgenøkten, hvor det var min flinke datter Celine som tok bildene av meg. Dette er hjemme på kjøkkengulvet, det er ikke mye treningsutstyr som trengs for å trene hjemme, egentligt så trenger du bare et håndkle.
Det er mange kjekke øvelser som du kan utføre med bare din egen kroppsvekt.

Det er bare å spørre hvis dere lurer på noe, jeg legger også ut treningsbilder og diverse andre bilder på min instagram hvor jeg kaller meg for mettersaltro, bare kjekt hvis du går inn å følger meg.

Da vil jeg ønske dere en kjempeflott søndag videre, og håper at noen av dere er klar for at høsten snart kommer. Da er det trening og fokus som gjelder, jeg skal sette meg nye mål, og har et nytt fokus på trening og kosthold.


Legg inn en kommentar