God morgen alle sammen :)

God morgen alle sammen :)
25 feb 2014

Heihei…. og en fantastisk god morgen til alle sammen.

Sunflowery-good-morning

 

Det første jeg tar meg selv i å tenke når jeg våkner er, er det fint ver? Nei søren er det drittver og regn igjen…..åårh….
Men hvorfor ikke gjøre det beste utav de allikevell, det er noe som jeg prøver å jobbe med. Da det er mye kjekkere og ha en positiv og glad dag uansett om det regner eller er masse vind, dessverre så kan vi ikke gjøre noe med det allikevel.
Hvis vi skal ut i veret så må vi kle oss godt, og gå ut med et smil.

Det går bra om dagen, treningen begynner sakte men sikkert og ta seg opp igjen, jeg prøver å jobbe med meg selv med og tenke annerledes, og har fått en bok av min kjære mamma som handler om 10 bud for en stressmestrer.
Jeg leser også bli best med mental trening av Erik Bertrand Larssen, den er bare helt fantastisk.

Det er jammen godt vi ikke er utlærte i en alder av 27 år, jeg lærer jammen meg masse nytt hver dag, som er fantastisk, hvorfor ikke være den aller beste utgaven av deg selv da.

Vi har da ikke noe å tape på det, og det som er kjekt er å ta på seg den fresheste regnkåpen, røde støvler og en lue som er i de farger som hvertfall ikke passer inn, da får jeg folk til å smile når jeg går inn dørene på jobb, det er fantastisk.
Det kjekkeste jeg vet er å gjøre andre glad, og liker å le og ha det gøy 🙂

Nyt denne dagen alle sammen, og tenk på alt det positive som denne dagen bringer med seg, vi har da så mye som er bra, jeg har en fantastisk mann, to nydelige barn, og en fantastisk familie og venner som alltid støtter meg 🙂

Så grip dagen alle sammen, YOLO, gjør det beste utav dagen og deg selv.

 


Legg inn en kommentar