Glad og fornøyd…… :)

Glad og fornøyd…… :)
21 okt 2012

Heihei…. 🙂 sitter i sengen og slapper av litt, kikker ut vinduet og ser solen skinner. Ungene er ute og koser seg med Eirik, Eirik rydder for «sommeren» siden høsten nå har inntatt Bryne.

Jeg hører på gagnam style, den sangen der gjør at jeg smiler og er glad, går ikke ann å være sur når du hører den sangen. Straks kommer min far og dinger på døren, da er det å bile inn til Gausel, hvor vi parkerer, og går 20 minutter for å komme til Stadion.

Heia heia heia heia VIKING 🙂

Viss noen lurer på om det er vanskelig å gå ned i vekt,cm mål og spise riktig, så er svaret NEI, men det som er vanskelig er å klare å holde det sånn.
Derfor så har jeg ikke endret så veldig mye, jeg går MYE tur, beveger kroppen, og svømmer en gang i uken, spiser LITE snop i ukedagene, viss jeg spiser snop så går jeg en ekstra runde når jeg går tur. Jeg SPISER vanlig mat, men tenker over hva jeg spiser, og hvor mye, vi prøver å spise sunn, vanlig mat, men skeier såklart ut av og til, jeg er ikke fanatisk, men dette er noe som ABSOLUTT ALLE kan få til, viss DU VIL.

Det er KUN DEG det går på. Jeg er knallhard på at somregel er det en tur hver dag, enten jeg er sliten eller ikke, dette er en livsstilendring for meg, hvor jeg har gått fra en aktiv jente til en KNALLAKTIV jente. Liker veldig godt å være ute i friluft, kjenne på følelsen av at jeg har det godt, og kroppen min liker det.

Kjenner hvor mye mer energi jeg har, og hvor mye gladere jeg er. Det er ikke alltid like lett å få til tur, men da reiser jeg ned til mine foreldrene og går på tredemøllen som de har, eller danser hjemme i stuen min, jeg går ikke på noe treningsstudio, for det føler jeg ikke er det rette for meg. Jeg legger inn mål og mat på greteroede.no, en kjempeflott side som du kan bruke for det den er verdt, der har de også et eget forum hvor du kan komme i kontakt med andre som kanskje bare skal ned 5 kg, eller kanskje så mye som 30 kg.

En fantastisk følelse av mestring føler jeg, da jeg har gått å følt meg litt mislykket, følt at jeg ikke har hatt tid, og giddet å prøve selv, for det nytter ikke å bare tenke at jeg er misfornøyd med slik jeg ser ut, GJØR NOE MED DET, å det er KUN DU som kan gjøre noe med det 🙂 Du kan viss du vil…….

Håper at dette var greit skrevet, er ikke noe fasit i det hele tatt, men dette fungerer for meg.

Ha en fin dag videre 🙂 Det skal ihvertfall jeg…..

 


Legg inn en kommentar