Fredag og helg:)

Fredag og helg:)
09 nov 2012

I dag er det jammen helg igjen, å det går så fort, når jeg har det kjekt på jobb så fyker ukene forbi. Lasagne til middag i barnehagen, det er jammen en fin fredagsmiddag.
Ungene er bare så fantastiske, i går ettermiddag var vi ute, og jeg lekte med noen av toåringene pluss noen av mine 1 åringer, vi sang og koste oss, så plutselig så var det tid for å gå hjem. En flott følelse å få være med å ta del i så mange unger sitt liv 🙂

20121109-081357.jpg

Dette bildet tok jeg på vei hjem fra jobb, en glad og fornøyd jente.

20121109-081433.jpg

Etter middag å sånn så var det tid for turn med Celine, hun er jammen meg en jente jeg er stolt av, 4 år, tenk det er 4 år siden hun bodde i magen min.

Så flink på turnen, springer rundt med de andre ungene, hører etter på de voksne, å gjør alt selv. Kjente det var en tåre i øyekroken min når jeg satt å så på henne. Så springer hun så fint forbi og vinker stolt til meg. Tiden går så fort.

Nå skal jeg ta på meg jakke og sko, å kjøre til jobb. Så håper jeg at alle får en superfin dag, og en kjempeflott helg. Å ta dere en tur innom Rema 1000 Håland senere i dag, det skal ihvertfall jeg, helgehandelen må tas 🙂

Snakkes snart


Legg inn en kommentar