Endelig i mål :):)

Endelig i mål :):)
07 nov 2012

Da er jeg jammen i mål, skrittellerkonkurranse OSLO-BRYNE 2012 er over for min del. Jeg har kommet i mål i dag, på dag nummer 80.
OVER 1 MILLION SKRITT, jeg føler selv at jeg er stolt, og syntes at jeg har vært flink,men er sliten. Kjenner på kroppen at jeg har gått ganske mye på 80 dager.

Fornøyd og sliten jente med at konkurransen er ferdig.

Det har vært knallkjekt, har kost meg masse, gått ned mange cm rundt midjen, gått ned litt kg. Og blitt kjempeglad i å gå tur. En herlig følelse å gå tur kl 7 om morgenen sammen med mine to barn, dette kommer jeg ikke til å sluttte med fordi om konkurransen er ferdig for meg. Kommer til å bruke skrittelleren enda,men om jeg ikke klarer 10.000 skritt hver dag,så er det helt greitt. Er ikke alltid like enkelt å få så mange skritt, noen dager er enklere enn andre 🙂

Ha en super kveld alle i sammen 🙂


Legg inn en kommentar