En stund siden sist….

En stund siden sist….
01 sep 2012

Heihei alle sammen 🙂 denne uken har det gått i ett, så har dessverre blitt dårlig med oppdateringer. Jeg har i løpet av denne uken stripet håret mitt, som jeg har blitt veldig fornøyd med. Det er rart når du går til en frisør og sier hvordan du vil ha det, så blir det jammen meg akkurat som du hadde tenkt det skulle bli. FANTASTISK.

Det er bare en hårfarge,men gud jeg føler meg mye freshere bare med disse stripene i håret. I dag er det lørdag, og vi har allerede vært på en liten handletur meg og Celine, i går når hun skulle dusje før leggetid, så tok dette da 1,5 time. Hun skulle ikke blaute håret, ikke vaske seg og ikke skylle håret.

Alt var galt, men etterhvert så klarte jeg å få henne på rett kurs, og håret ble så noe lunde vasket, men egentligt ikke godt nok. Det er rart hvor vanskelig det skal være å ta hodet under en dusj. Men det gikk da til slutt,etter en avtale om at viss hun var flink skulle hun få en premie. I dag når vi sto opp så var det også av med klær og inn i dusjen, dette må vi øve på tenkte eg, og var med henne i dusjen for å prøve å få en slutt på tull og vas.

Heia heia, så gikk det seg  jammen til, hun var kjempeflink og fikk vaske håret sitt med mamma sin shampoo, og ikke minst føne håret sitt  slik som mamma gjør.
Da måtte vi ned å handle en fin premie til henne, som ble Hello Kitty nattus, Hello Kitty sekk, og noen fine sløyfer til håret.

Er kanskje feil og gi premie for dette,men så lenge det funker så får det bare gå, er ikke like lett å forstå seg på alt vi gjør og ikke gjør.
Men alt i alt så er alle fornøyde.

Nå skal vi snart på skattejakt 🙂 ungene gleder seg, så dette blir spennendes 🙂

Ha en super helg alle sammen 🙂


Legg inn en kommentar