Du skal jobbe for det du vil oppnå, men jobber du hardt nok så får du det som du vil :)

Du skal jobbe for det du vil oppnå, men jobber du hardt nok så får du det som du vil :)
09 sep 2012

Jeg ser på vekten, og den går ikke ned slik som jeg ønsker. Et problem er den sjokoladen som er så veldig god. Har bestemt meg for at den skal kuttes, og skal kun kose meg med snop på lørdagene. Viss jeg skal spise det utenom så er det ikke mye jeg kan spise.

Nå som vi har skrittellerkonkurranse på arbeid, så er det en veldig god motivasjon å gå turer, svømme og slik, for da får jeg mange skritt. Men det handler litt om å faktisk komme meg i form igjen, bli slik som jeg var før jeg fikk barn. Det høres kanskje rart ut, for jeg tenker om jeg har noen strekkmerker, og at det syntes at jeg har fått to barn, så er det ikke et problem, men hadde vært kjekt å fått strammet meg opp, komt i bedre form.

Mat, og trening er tingen, jeg går masse masse tur, og holder meg i aktivitet,men den maten er jammen meg ikke alltid like lett, for du skal ikke spise for mye, og ikke for lite, og ofte, men ikke mye osv.

Jeg har tro på sunn fornuft, spis nesten det du vil, men ikke i for store mengder, tenk over hva og hvor mye du spiser. Og at du holder deg til normal mat. Har ikke tro på lavkarbo, men helt alminnelig mat. Tenk så kjekt å glede seg til helgen, for å spise litt sjokolade, jeg gleder meg allerede.

Det som er rart er, når jeg kuttet sjokolade og snop sist gang, så etter en stund så hadde jeg nesten ikke noe lyst på snop, da spiste jeg bare pittelitt. Men det er ikke så lett å holde seg når du får det for deg at du vil ha snop igjen.

Jeg er ute etter en måte å bli sunn og fresh på,men som skal vare. Så nå er det null snop i ukedagene, turer og trening skal det bli, så og si hver dag, men ikke på bekostning av ungene, det skal mer eller mindre ikke gå ut over dem.

Viss noen har noen gode tips så er det bare å poste dei i kommentarfeltet, ønsker meg selv lykke til, og denne gangen skal jeg få det til 🙂
Her kommer det litt motivasjonsbilder 🙂

Det går ann å trykke på bildene for å få de større, da går det ann å lese teksten bedre på det nederste bildet.

Håper dere vil følge meg på denne ferden, jeg har et mål, og det skal jeg jammen meg nå etterhvert 🙂 Ha en super kveld, og en fantastisk flott uke :):)


Legg inn en kommentar