Den nye døren åpner seg:)

Den nye døren åpner seg:)
01 mai 2013

 

20130501-151120.jpg

 

Hei da dere 🙂 Her er et lite utvalg av de siste instagrambildene mine 🙂 viss dere vil følge meg på instagram så er kallenavnet mitt mettersaltro. Jeg oppdaterer ofte der.

Den nye døren åpner seg sier overskriften, det vil si at det er offisielt, jeg har sagt opp jobben min i den barnehagen som jeg jobber i nå.
Skal begynne i en mindre barnehage fra August av, å gleder meg til mange nye utfordringer, og til å møte mange nye og spennende mennesker.

Trening og kosthold har blitt viktig for meg. Tenker over hva jeg spiser, tenker på hva jeg skal trene og når. I går ble det en god joggetur på 30 min, klarer ikke så mye lenger enn det foreløpig pga leggene,men jobber meg sakte men sikkert mot å klare enda litt lenger.
Sykle har også blitt en del av treningen, herlig å sitte på sykkelen og bare trø av gårde. 🙂

Evo Fitness Bryne er det treningssenteret hvor jeg går å trener, kjempebra senter, med akkurat det du trenger for å trene, hverken mer eller mindre. Gode store garderober, mange tredemøller og ellipsemaskiner, pluss mange gode apperater utenom. Gruppetimer har de ikke på EVO,men jeg har fått tilpasset treningsprogram til meg av en personlig trener, så jeg følger det. Når jeg kjenner at det begynner å bli litt for lett så er det bare å øke på repitisjoner eller antall kg.

Kostholdet har 70% å si for om du går ned i vekt. Du kan trene trene trene, å føle at du ikke kommer noen vei, men da må du tenke litt på hva du spiser.
Mye grønnsaker, frukt og tenke på hvor mye du har på tallerken av middag eller mat.

Venter på melding fra min far om sykkeltur i dag,så jeg sitter å tripper :):)
Ha en forsatt fin 1.mai, Snakkes etterhvert 🙂

 


Comments

  1. Å så spennende Mette. Ka barnehage e det du skal jobbe i? Gratulere med ny jobb. Flink du e te trening og kosthold 🙂

Legg inn en kommentar