Bloggen på face og insta:)

Bloggen på face og insta:)
19 jan 2013

20130119-204936.jpg

 

Tjoåhei alle sammen på lørdagskvelden 🙂 Tenkte bare at jeg ville fortelle at jeg har en egen facebookside, for bloggen, har ikke så mange likes enda, ,men der poster jeg når jeg har blogget, og viss det er noe annet og skrive 🙂 Her kan dere trykke dere inn, viss dere vil sjekke ut siden, og kanskje trykke liker 🙂

20130119-204943.jpg

 

Jeg har også instagram, der jeg kaller meg for mettersaltro, jeg er ikke alltid like flink å skrive innlegg på bloggen,men dokumenterer ganske så mye med bilder på instagram, så viss dere vil følge meg der så får dere innblikk i min hverdag, og får sett masse kjekke bilder 🙂

Med dette ønsker jeg dere en kjempefin lørdagskveld 🙂 Nå skal jeg se videre på nyhetene og hver gang vi møtes 🙂


Legg inn en kommentar