Aldri gi deg :)

Aldri gi deg :)
28 jul 2013

God morgen… søndagsmorning, frokost inntatt, sitter å tenker på hva vi skal gjøre resten av dagen.

think-training-is-hard-try-losing

Kom på en ting, som overskriften sier, ALDRI GI DEG 🙂 Det handler om generelt, enten jobb, familie, trening o.l.
Viss det er noe du brenner for, så ha en indre motivasjon, gi en f i den onde tvillingen, å gi alt, jeg merker nå når jeg har kommet inni treningen igjen, å syntes det er superkjekt å trene, så sitter den onde tvillingen ofte på skuldrene å sier » du er ikke bra nok», «dette klarer du aldri». Kost den bort, og se fremover. Sunt kosthold i sammenheng med å være i aktivitet er helt supert, du merker det ganske godt på din egen kropp, du blir gladere, og har mer energi.

motivation-motivational-workout-blog-quotes-500068

Før du legger deg langt ned i sofaen, så tenk «jeg kunne jo tatt meg en løpetur,eller gåtur». Det gjør så godt for kroppen. Det er ikke alle som klarer like mye,men det er KUN DU SELV, som kjenner dine egne begrensninger. Noen kan løpe maraton,mens for andre så holder det med en liten tur. Det er ikke hvor lenge du holder på som teller,men de viktigste er at du gjør det som er godt for din kropp.

images

Uansett hva du motiverer deg til, så tenk aldri om jeg gir meg.
Jeg skal som sagt i tidligere innlegg snakke med min personlige trener i morgen, ang nytt treningsopplegg og kosthold. Noen sier go for it, andre sier jammen du er jo tynn å fin nå, ikke tren mer.

7995797579_b872f340a8_z

Jeg gir meg ikke før jeg er fornøyd, å så lenge jeg har det kjekt med å trene, så hvorfor ikke. Etter geriljaintervallen i går, så kjenner jeg at kroppen er sliten idag, skal ikke ned å trene i dag,men skal på fotballkamp, da parkerer vi på gausel, så går vi bort til jåttå, hvor fotballstadion er. Det er ca 2 km hver vei, ikke så langt,men langt nok for en litt sliten kropp.

Typography-Wallpaper-3-by-soumyasm-1600x1200

Ikke bry deg om hva andre sier, om du trener for mye,for lite, er for tykk eller tynn, du må føle deg vel selv 🙂

Viss noen vil følge meg på facebook så er siden min her. På instagram kaller jeg meg for mettersaltro viss noen vil følge meg der, jeg legger ut hverdagslige bilder, mat og trenings bilder 🙂 God søndag alle sammen 🙂


Legg inn en kommentar