4 av 4 syke….

4 av 4 syke….
05 feb 2013

Huff av meg altså.. Vi har jammen blitt syke hele gjengen. Celine begynte med feber på fredag, og lørdag begynte Jonathan med feber. Lørdagskveld begynte jeg å kjenne at jeg ble dårlig, og søndag var jeg ikke i form i det hele tatt. Lå strekk ut på søndags ettermiddag, og mandag, i dag er jeg litt bedre, men får ikke i meg noe mat, og hoster som en gris:( ungene er heller ikke gode, og spiser nesten ingenting.

Nå ligger mannen min strekk ut i sengen med 40 i feber siden i natt. Håper at dette er den syken vi skal ha i 2013, og at vi kan holde oss friske resten av året 🙂 Så må dere ha en fin dag alle i sammen…..

Bilde tatt 05.02.2013 kl. 08.36

Snakkes snart, så krysser vi fingrene for at vi blir fort friske alle sammen.

 


Legg inn en kommentar